22/04/2014
Yeni Nesil Ürünlerimizin Tanıtımı Eğitim ve Gezi Programı
Bayi ve çözüm ortaklarımıza yönelik olarak 5-6 Mart 2014 tarihinde Friterm Akademi tarafından organize edilen etkinlik, yoğun bir katılım ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi.

Bayi ve çözüm ortaklarımıza yönelik olarak 5-6 Mart 2014 tarihinde Friterm Akademi tarafından organize edilen etkinlik, yoğun bir katılım ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi.

5-6 Mart 2014 tarihleri arasında fabrika binasında yer alan Friterm Akademi’de bayilerine yönelik Yeni Nesil Ürünlere yönelik Tanıtım ve Gezi programı düzenledi. Açılışta Organizasyon sorumlusu Hayati Can tarafından 2 günlük etkinliğin programı açıklandı. Ardından Friterm Y.K. Başkanı Ali Metin Duruk ve Friterm Genel Md. Naci Şahin birer konuşma yaptılar.

İlk gün Ar-Ge Bölümünden Feyza Çebi ve Yasin Kocaman’in Ar-Ge bölüm çalışmalarını aktardığı sunumu ile başladı.

Ar-Ge sunumu sonrası laboratuar ve üretim alanları gezisi ve tanıtımı yapıldı. Ardından Friterm Üretim Müdürü Makine Mühendisi Latife Gürdal, Friterm Üretim Şefi Sinan Aydın ve Nevzat Korkankorkmaz üretim üzerine sunumlarını gerçekleştirdiler.

Ardından Friterm Lojistik ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atiye Yavuz, yeni yatırım hakkında bilgi aktarımı yaptı. Sunumların ardından fabrika gezisi yapılarak üretim safhaları, kalite kontrol çalışmaları ve Arge çalışmaları hakkında sahada bilgi paylaşımı tamamlandı.

Ardından yapılan toplu fotoğraf çekimi ile fabrikadan ayrıldık ve öğle yemeği için Cemile Sultan korosunun yolunu tuttuk. Boğazdaki öğle yemeği sonrası Beylerbeyi Sarayını gezerek tarihçesi hakkında rehberden bilgi aldık. Akşam Divan Asia otele döndük ve sohbetimize canlı müzik eşliğinde içkilerimizi yudumlarken devam ettik. Ardından geçtiğimiz akşam yemeği ile günü sonlandırdık.

İkinci Gün sabah erkenden yeni seri kondenserler ve Paslanmaz Borulu Soğutucular sunumunu Hayati Can, Yeni Seri Kondenserler sunumunu Feyza Çebi gerçekleştirdi. Sunumlar süresince alınan bolca sorular, yaptığımız etkinliğin ihtiyaç düzeyini de gösteriyordu. Son bölümde ise, katılımcıların paylaşımlarını aldık ve bu süre boyunca tecrübe paylaşımları bir hayli keyifliydi. Sunumlarda ve sorularda ön plana çıkan en önemli başlık, verimlilik oldu. Gerek ürünlerin verimliliğinin artırılması, gerekse enerji verimliliği en çok değinilen konular oldu.

Kapanış kokteylinin ardından şehir dışından gelenler havaalanının yolunu tutarken, İstanbul katılımcıları trafiğe kalmamak için özen gösterdiler.

Bu etkinlikte organizasyonda önemli bir rahatlama sağlayan Etix ekibine ve etkinlik boyunca bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına, eğitim organizasyonunu yapan Eğitim Komisyonuna ve İnsan Kaynakları Bölümüne, eğitim veren Friterm çalışanlarına teşekkür etmeliyim. Bu organizasyonun başarılı olması için emek harcayan tüm Friterm ekibi takdiri hak ediyorlar. Son olarak Türkiye’nin 4 bir yanından davetimize uyarak gelen, soru ve sunumları ile katkı koyan tüm bayi ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

Umarım tüm buluşmalarımız böyle verimli ve eğlenceli anılar bırakır.

Saygılarımla



Hayati CAN

Makina Mühendisi

Bayi ve Pazar Araştırma Sorumlusu