06/01/2007
Friterm American Society of Mechanical Engineers (ASME) kongresindeydi...
Friterm American Society of Mechanical Engineers (ASME) kongresindeydi...

11-15 Kasım 2007 tarihlerinde “American Society of Mechanical Engineers (ASME)”tarafından düzenlenen “International Mechanical Engineering Congress & Exposition (IMECE 2007)”  Seattle, Washington-A.B.D’de gerçekleştirildi. Friterm Kongreye Bildirisini sundu...

11-15 Kasım 2007 tarihlerinde “American Society of Mechanical Engineers (ASME)”tarafından düzenlenen “International Mechanical Engineering Congress & Exposition (IMECE 2007)”  Seattle, Washington-A.B.D’de gerçekleştirildi. Her sene düzenlenen Kongrede bu yıl da çok sayıda uluslararası Üniversite ve Sanayi kuruluşlarından katılımcılar buluştu . Katılımcılar Makine Mühendisliği dalında birçok konuda dünya çapında yapılan bilimsel Ar-Ge ve Ür-GE çalışmalarını paylaşma ve bilgi birikimlerini arttırma fırsatı buldular.
  Firmamız Friterm, IMECE 2007’ye Sayın Hocamız Prof. Dr. Sadık KAKAÇ için düzenlenen oturumda Ar-Ge Bölümü tarafından hazırlanan “FRTCOILS: Bataryaların Isı ve Hidrolik Performansını Hesaplaması ve Tasarımı”  konusunda makalesi / sunumu ile katılmıştır. Çalışmamız, Friterm adına, Yeditepe üniversitesinde Friterm destekli olarak Yüksek Lisans Tezini yürüten Naing Tun tarafından sunulmuştur. Çalışmada aynı zamanda İTÜ Makina Fakültesindeki değerli hocalarımızdan da destek alınmıştır.