16/07/2013
Friterm Masa Tenisi Bayan Takımımız, 06-09 Haziran 2013 tarihleri arasında 11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmıştır.
11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından düzenmiş ve Muğla / Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda 25 ilin Kurum ve Kuruluş takımlarının katılımı ile gerçekleşmiştir.

Friterm Masa Tenisi Bayan Takımımız 06-09 Haziran 2013 tarihleri arasında 11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmıştır.

11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından düzenlenmiş ve Muğla / Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda 25 ilin Kurum ve Kuruluş takımlarının katılımı ile gerçekleşmiştir. 16 masada yapılan müsabakalarda; Erkekler Süper Grup’ta 16, 1.Grup’ta 48, Kadınlarda 10 takım olmak üzere toplam 74 takım, 350 sporcu mücadele etmiştir.

06 Haziran 2013 ‘te heyecanlı kura çekimleri ile başlayan Türkiye Şampiyonasına, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve TMTF yetkililerinin yanı sıra tüm sporcular ve antrenörleri katılmış ve ilk gün gerçekleşen Folklor gösterisi herkesin beğenisini kazanmıştır.

09 Haziran 2013 ‘te sona eren 11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında, Süper Grup` da ALSİM ALARKO (KOCAELİ), 1. Grup` da MARMARA TERSANESİ (KOCAELİ), Kadınlar Liginde GHSİM YAKOZA (ZONGULDAK) Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Aşağıdaki linkte basında yer alan 11. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasını sizinle paylaşırken, bizi temsil eden Bayan Takımımızı özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=10658